Nifas kekuningan

Hai semua..kalau keluar kekuningan masa hujung2 waktu nifas tu kira dlm nifas juga ke?atau dah boleh solat?dh 3 hari dh..mcm telur putih masa subur tapi mcm kuning sikit..org kata bau dia busuk..tpi sya punya xbusuk..mcm bau telur je😅

2 Các câu trả lời

saya punya kuning haritu sikit je keluar tapi berbau busuk mcm time keluar darah. bila dah betul2 kering, takde kuning maka bau tu pon hilang. mungkin awak punya x berbau sgt tapi kalau masih 60 hari masih dikira nifas

tunggu betul2 kering..