Puasa First Checkup

Hai semua.. sy nk tnya, hari kedua puasa sy first appointment dkt kk utk buka buku pink.. Haritu nurse ada call, sruh dtg awal 7.30 sbb pkul 8 kk bukak.. nurse bg tahu, bnyk kita nk checkup dan tnya nnti.. biasanya apa yg nurse akn buat pd first appointment nnti.. sy kena puasa ke atau x? Minggu dpn sy dah minggu ke 11.. #bantujawab #SeriusTanya

1 Trả lời

klu first time buka usually ambil darah, urine, berat, tinggi. lpstu ada sesi temuduga kesihatan dgn misi utk dptkn detail. tang puasa tu tgk pd keadaan awk..klu awk blh puasa then puasa. pastikan sahur mkn mknan yg bg enough tenaga.

2mo trước

ok terima kasih atas pencerahan..