susu fm

hai semua sy newbie kat sini... sy nk tanye ank sy nk masuk 5 bulan. sy bru ajar dia minum fm.. macam mne nk tau susu tu sesuai ke tak... sy keliru... pls help me... Sy dh try susu lactogen tapi dia popo warna hijau pekat sgt n cair sgt.. Sy bgi dutchbaby dia popo hitam... Dupro pon sy dh try dia popo mcm light green mcm tu .. Mcm mn nak tau susu sesuai ke x

3 Các câu trả lời

Anak sy mnum susu anmumlac + bf tp najis dia macam keras tp lembik² gituh warna kuning..sembelit ke gtuh ?