Ubat klinik kesihatan untuk HB

Hai semua saya nk tya kalau kita makan ubat kk yang iron to then hb kita okey kiranya procced saja ubat to kan untuk makan atau tak perlu dah cuma jaga pemakanan#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Terusnya shj smpilah nurse or Dr suruh stop. Penting ambil. Sbb bila2 je hb blh drop bila baby semakin membesar. Mcm saya first tri cantik je 12. Lepas tu masuk 2nd tri drop jadi 11.6 mcm tu. Takut juga jatuh lagi. saya rasa quite pelik sbb 2nd tri mkn dh selera, x mcm 1st tri. Cuma ada tertinggal2 lah mkn ubat tu. Maybe tu punca juga.

Better makan. Makin tambah minggu makin sng hb drop