Supplement utk TTC

Hai semua.. saya nk tanya ada sapa2 pernah mkn supplement CoQ10 tak? boleh share gambaa mne yg bgus? setahu sya yg ni utk besarkan telur..sy ada follow ada sorang doc O&G suggest ..

1 Trả lời

Sy makan yg ni. Nutritionist cadangkan. Bagus tp mahal sikit. Sblm tu ada try brand lain murah skit. Boleh pergi farmasi survey.

1y trước

sy pun mkn yg nie ...harag 100 lebih ...setakat nie period alhmdulillh tk panajng jarak... telur dh lama tk scan sejak redha tue muncul..hahah