Susu badan

Hai semua ..saya nk minta pendapat dan pandangan Saya bru lahirkan anak no 2.. Yg sulong bru 2 tahun.. Dan mmg full bf.. Sejak sy hjung2 nk bersalin si sulong mmg jarang susu.. Nk susu time tido je.. Bila adik dia lahir,, mak ayah mertua beria ta bg abgnya menyusu.. Padahal susu bdn sy byk je.. Diorg ckp nanti ambik susu adk la,, ta elok kongsi susu la.. Apa patut saya buat? Sy yakin sy boleh je bg susu.. Lgpon abg nya ta 24jam nk susu.. Mcm mana sy nk cakap kt mak ayah mertua yg kongsi susu takde kena mgena dgn lembab ke apa ke.. Please.. . Sy nk sgt pendapt ,pandangan dan cadangan

1 Trả lời

dlm buku merah pn bgtau seeloknya menyusu smpai 2 tahun..rasa dah elok puan tukar kan ank susu kotak y full cream ke..susu fm ke..bkn benti mengejut tp slow2