Nak tanya ibu yang marmet

Hai semua saya nak tanyalah kalau kita perah susukan maksudnya marmet kita boleh tadah susu tu pakai apa ya? Dan lagi satu nak tanya, kalau kita nk simpan stok susu tu kan plastik simpan susu tu kena basuh dulu tak? Ke kalau kita basuh dia tercemar? Saya risaulah haha saya nk start perah susu marmet tapi betul2 tak pandai banyak betul persoalan saya. Saya nak pump tapi pam tak ada lagi satu mahal hehe jadi saya pilih marmet lagipun saya baca marmet pilihan terbaik tapi tulah mcm2 saya tertanya dah cuba google tapi tak jumpa 🤣 terima kasih yeee pada yg jawab hehe 🤞🏻 #marmet

2 Các câu trả lời

sy bljr marmet kt tiktok bru kuar susu.. sis bole refer video ni https://vt.tiktok.com/ZS8Eo9cmQ/ marmet penat sikit hehe.. sis bole try manual pump brand clio/youha.. dpt skali milk collector.. dlm rm55.90..

1. tadah susu pakai apa? = pakai milk collector 2. basuh plastik simpan susu? = tak perlu. boleh terus guna

1y trước

collector paling santai x sakit.. tahu2 penuh ank susu sebelah sebelah tadah guna collector. siap gantung kt liher risau da penuh jatuh