Susu formula similac inte-P boleh naikkan berat badan baby tak ?

Hai semua . Saya nak tanya. Siapa ada baby yang minum susu similac inte-p step 1 ? Berat badan baby naik tak ?

Susu formula similac inte-P boleh naikkan berat badan baby tak ?
2 Các câu trả lời

Hai. Sy pernah bagi susu ni kat baby sy. Tapi tak sesuai. Cirit. Tiap kali susu dia berak. Berat naik tapi graf bmi pulak tak cantik. Lepas tukar susu bebelac dia dah tak berak tiap kali susu dah. Sis boleh try dulu yg kecik tengok sesuai tak.

Saya naikkan berat baby dengan appeton infant drop