Luka bersalin merengang

Hai semua saya nak tanya, sape pernah alami luka lepas bersalin meregang ye? Sbb nurse cakap luka saya meregang, apa perlu saya buat supaya luka saya cepat sembuh? #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

jgn lasak sgt berjln.. berjln slow² rapatkan kaki.. sabarlah tahan smpai luka betul² sembuh.. jgn kangkang adik wehhh seram akak.. akak dulu smpai 2 bln amal berjln pelan2 x kangkang apa.. alhamdulilah jahitan kemas elok.. seluar lps 3 bln beranak baru pkai..

8mo trước

Saya kena ulak alik kk sbb anak kuning, hm hari ii menangis sbb nak bersiap pergi kk😭