First time mummy

Hai semua saya nak tanya. Normal tak anak asyik mengeliat ja? Sampai merah muka dibuatnya. Mula2 igt sembelit ka apa ka tp bby berak smua ok. Umur sebulan lebih tp kerap berjaga daripada nak tidur. Saya dh mula murung dan mula pikir mcm2. Sapa2 mintak tlong jelaskan normal ka sbenarnya?

2 Các câu trả lời

Anak sy pon sama menggeliat muka merah. Utk tidur pula ada hari2 yg mmg dia xnak tidur. Letak kat tilam, masuk buai semua tak jalan. Ada hari2 yg mcm tu. Sy ada baca mungkin baby sedang alami Growth Spurt.

2mo trước

Fahammm. Trima kasih ya

Kemungkinan anak sedang alami fasa mental leap. Dan kadang kalau macam menngeliat meneran tu , Dr kata bby tgah belajar nk buang air besar.

2mo trước

Trima kasih yaa. Rasa lega dah sikit