Sakit pada kaki dan celah kelangkang

Hai semua, saya kini mengandung Trimester ketiga , kandungan berusia 28 minggu. Saya sering sakit kaki pada waktu malam sehingga sukar tidur dengan nyenyak. Dan sekitar 25 minggu saya sakit di celah kelangkang hingga ke bibir faraj hingga ke hari ini. Normal ke begitu? Kadang² rasa cam nak terkeluar sesuatu, bila check scan semua ok. Boleh ibu² kongsikan pengalaman? Terima kasih

4 Các câu trả lời

sy pun rasa mcm tu.. celah kangkang tu sakit.. tpi kdg la.. rasa mcm nk tekeluar kan hahah.. normal kot.. kena gerak perlahan😅 sy pun first mom..

2y trước

betul puan, duduk lama sikit sakit, baring pn rasa sakit. masa ank pertama sy, sy takde rasa gitu. ank lain² kn, kira pengalaman pertama jgk lah ni.

Masa sy scan 28 weeks aritu sy ada bg tau doctor yg sy ada sakit kaki. Dia ckp tu normal sbb baby dh pusing ke bawah.

2y trước

oh cm tu, sb anak pertama tak rasa camtu. terima kasih puan diatas perkongsian

normal je sis..org kata tanda baby membesar or nk dkt dah tu mcm tu la..

sama Sy 28week jugak tpi Blum rsa la sakit2 ni...ni anak ke 2

2y trước

sy pn ank kedua jgk puan. tpi ini pengalaman pertama sb ank pertama tak rasa camtu.