Cirit birit ?

Hai semua. Saya baca salah satu tanda bersalin adalah cirit birit kan? Maksudnya macam mana ya? Satu hari tu 3 4 kali cirit birit ke? Saya skrg 35w+ , hari2 nak kata kan cirit birit tapi bukan banyak kali. Satu hari cuma 1 atau 2 kali je camtu. Tanda juga ke?

3 Các câu trả lời

hai. saya baru tanya misi isnin lepas. kalau sehari tu berak 1/2 kali bukan cirit birit. lebih dari 3/4 baru consider cirit. Cirit birit ni buatkan jalan bawah kita terbuka.

8mo trước

Oo okay sis terima kasih bagi jawapan. sbb 35w risau juga kan huhu

Sy pun mcm ni. Mmbuang najis mcm cirit dekat smggu, setiap hari tu sekali 2 je. Harini 36w6d dh buka 1cm.

8mo trước

okay sis semoga dipermudahkan urusan bersalin . aamiin

sy dh 3 hari cirit .. serius x slesa..tp xde tnda nak branak lg.. bru masuk 35w.