Percubaan hamil

Hai semua.. nak tanya sikit. Spotting masuk 3 hari disertai dgn breast sensitif. Ada tak yang pernah mengalami ni?. Hari ke-3 spotting rasa cramp sikit. Ni nak haid ke hamil? Sebab belum pernah alami kes ni.😁 Selalunya lepas spotting sehari, esoknya confirm darah period turun. Ni tak.confuse..🥺

5 Các câu trả lời

dah lewat sgt ke due date period nye? sis tiap bulan period tetap x? maybe sis kata spotting tu la period sis tp keluar xlancar. kdg faktor hormon/stres buat dia keluar xlancar. try instal apps period tracker. senang nak pantau bila next date period. kalau lebih masa sgt kena la rujuk dokter tgok apa masalah spotting tu, xnormal tu sis. sy pregnant 2x xpenah lg spotting cmtu. boleh try juga bertungku, bagi darah keluar lancar.

2y trước

dia keluar time sepatutnya period. risau pun ada. mcm² dlm kepala otak.😅

sama macam saya sis..saya period due date sepatut nya arini 2/12 tapi dari 30/11 dia trun koko² setompok pastu esok 1/12 pon setompok ingat period tp tak pon ni pestime mcm tu selalu period on time then terus keluar darah haid yg byk..malas nak buat test upt lagi sbb dah keluar kan..biar dlu laa ..sehari dua lagi..kalau xkluar dh baru cek upt..

2y trước

kan.. tu la yg bikin tidak semangat buat upt ni.😁

macam kes sya ni,sya mula" mcm spotting sikit ja warna dia mcm pink" lpastu turun darah dlh 2 Ari xbnyklh macam priodetu lpastu blik lgi spotting sikit" warna dia coklat ni pinggang skit cramp bhagian bawah perut smpai ni Ari badan panas loya,xlarat lah mau buat kerjapapn

2y trước

moga positif la tu sis. aminnn

Hai. Sy spotting hari 1st period, sekali je spotting. Breast sakit seminggu sebelum period. Lepas period lewat 2 hari baru sy check guna clearblue, sy pregnant 1-2w masa tu.

2y trước

wah.. congrats sis. Sy pula start sakit breast time spotting hari kedua. membingungkan betul situasi begini..harap² sy lg menyusul kamu sis. doakan..🙏

cuba check upt

2y trước

tahan hati dulu. nanti kecewa lagi.😆