RASA PELIK DI BAHAGIAN MISS V

Hai semua. Nak tanya. Semalam masa tengah shopping barang baby, sye ada rasa pelik kat bahagian miss v. Rasa mcm ada cecair nk kluar, tapi sye kepit xnak bagi cecair keluar. Dia macam rasa mcm ada letupan kecil kt bawah tu. Tak tahu nk explain mcm mana 😅 Dia jadi mcm tu dalam 2 kali. Sye risau air ketuban leaking je sbb sye baru 29w4d. Ada siapa2 pernah rasa macam ni?

4 Các câu trả lời

kdang2 saya pun rasa macam tu, tapi tu keputihan yang keluar.. kalau air krtumban pecah, kepit la macam mana pun tetap keluar pastu air ketumban takleh ditahan macam air kencing🤣

5mo trước

moga dipermudahkan urusan awak bersalin nanti...

Cecair apa tu sis, kot keputihan? Melekat dkt panties x..klau air ketuban awk kepit pon ttp kuar dgn sndiri

5mo trước

Tulah. Sye 1st time mom. Tak dapat nk kenal pasti 😅 Sye kepit je. So dia xkluar apa2. Ouh yeke. So maknanya bukan air ketuban lah ye?

keputihan kot, klau air ketuban kepitlah mcm mna pun dia tetap keluar mcm air mengalir tu