Berat bayi

Hai semua nak tanya. Berapa berat bayi ibu2 semua mengikut minggu ya? Saya 35 minggu berat baby 2.7kg. Saya agak seram sebab saya berbadan kecil tapi baru 35 mgu dah 2.7kg 😅 Boleh tak share berat baby ibu2 sekalian mengikut minggu 😁

25 Các câu trả lời

saya 34week dah sebulan tak check baby sebab batuk selesema kk tak bagi masuk😅 tertanya2 jugak berapa berat baby sebab terasa senaknya time nak bangun ..nak pusing badan bila baring..nak diri pon terasa senak 😅 mak dia berat 3 angka harap baby tak laa besar sangat nak beranak normal 😢

saya scan baru nie (13.9.2022) 34w2d berat baby 1.9kg je. Doc kata berat baby normal, tapi saya pulak rasa dia kecik sbb dlm app nie kalau 34w berat baby dah 2.1kg.. hihi

saya 35wks baby br 2.2kg. dr ckp baby lahir mungkin xsampai 3kg la. xpelah yg penting baby sihat.nant pandai2 la dia besar.gituuu positif hehee

Sy dah 34w haritu scan baby 2.1kg je 😅 maknye plk yg asik terlebih berat je manjang 🤭🤭

x sempat scan 38w sbb dah terberanak 3.10...hahaha...saya 2.71 masa 35w...brnk isnin 3kg brt bby

sya 36week 2.8kg sis berat badan sblm mengandung 38 kg je skrg 48.1kg kecil jgk badan sy hehe

Saya pun kecil. 153 cm ketinggian. 35weeks, baby 2.8kg. Suspected dia besar 😂

2y trước

Sama ketinggian kita. Ya baby besar kan. Takutnya huhu..

saya 36w baby dah 2.8kg. doktor tak cakap apa pun so ok la tu rasanya

Saya berat sebelum mengandung pun 42kg je. skrg baru 51kg (35weeks)

36 minggu bru 2.4 kg kepala baby da turun masuk laluan...