Hospital Klang bangunan baru & package FPP

Hai semua, nak tanya ada yg pengalaman bersalin dkt hosp klang bangunan baru tak? - Mcm mana environment ok tak? - Suami boleh teman di ward dan teman masuk Labour Room? - Untuk FPP ward ok tak? Ward 1st class jauh dr patient yg lain tak atau jauh dr meja doctor? (Sy penakut 😅) - Macam mana procedure utk book FPP ya? Minta share pengalaman yaa, nak minta pendapat org ramai yg bpengalaman 😄 kalau ok, sy nak bsalin di HTAR.

1 Trả lời

hai sis maaf ganggu,nanti isi lah sample pampers ni untuk baby nanti tau🥰, quality die sangat best ,pampers terbaik d japan🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma