Breastmilk

Hai semua. Nak minta pendapat, saya first time jadi seorang mummy. Baby baru sahaja satu bulan 18 hari, and susu saya dah tak cukup untuk baby sbb dia high demand. Minum memang banyak. Saya tgh usaha nak boost kan susu saya. Mcm mcm dah cuba. Ada cadangan yg betul betul inshaAllah akan berkesan?

1 Trả lời

Air longan kurma sis n nasi sbnrnya mmg sgt2 membantu.. Sis jgn diet

5y trước

Hehe tak diet sbb ramai ckp nasi membantu. Okok air longan ya, terima kasih 😊