Takut kena scam 🤣

Hai semua ini gambar scan masa saya 25 week dkt swasta dr dkt swasta ckp baby boy tapi baru2 ni scan dkt kerajaan 33week dr ckp x sure samada boy atau girl sbb dr konfius itu tali pusat atau pistol hwaaa mna satu ni tapi firasat saya kuat yg ni adalah babyboy . Ibu2 rasa boy ke girl ? Ada yg ada pengalaman kena scam ke ? 🤣🤣

Takut kena scam 🤣
3 Các câu trả lời

Haha try buat detail scan. sy scan 3 kali - KK, hospital swasta nk bersalin nnti, & detail scan kt klinik yg provide mcm Sonobee. KK je yg cakap takut tu tali pusat( ultrasound KK ni kureng sikit). Yg lain mmg nampak boy, yg sonobee tu betul2 scan sampai byk kali nampak pistol baby 😂

1y trước

sama sy sis mula2 scan ckp laki 32w scan ckp girl lak...nth la nokkk tgu baby keluar je..jji sht sudah kan..

mcm baby boy sis. nampak bijinya tu ehee

nampak sgt boy.. 😁😁