rasa sseperti jantung diperut

hai semua ibu2.. nk tnya ada tk sama mcm sy rasa dupdup kat perut mcm rasa detak jantung gitu? kenapa ea? bahaya ke? atau memang mcm ni? kerap kena kadang...

5 Các câu trả lời

Detak jantung kena guna doppler sis, kalau mcm yg sis cakap nie baby sedu. Tak bahaya pun kalau baby sedu. Itu melatih paru paru baby untuk berfungsi. Biasa 3-5 minit mcm tu. Sehari saya rasa baby sedu dalam 2-3kali juga.

2y trước

ouh yeke sama jugak ea sis.. tkpla klu sedu n xde pape.. sy xthu sbb first baby itu yg risau sbb bergegar perut gitu tak selesa kita🤭

tersedu tu kot sis. saya pun selalu rasa gitu, tiap2 hari pula tu. jadi geli je. 🤣 selalu je tanya misi, dia kata normal. cuma yelah, tak selesa kan.

2y trước

ohh sis pun rasa sama ya.. klu xde pape just sedu tkpelah tk risau.. yela sy first bby xthu mcm mne 🤣 . tulah geli perut gegar2 gitu

bukan jantung baby ke??

2y trước

tk kot sis.. detak mcm nadi or jntung gitu.. 1 2 minit bru hilang... gegar2 perut... xthu kenapa

baby sedu kot?ke detak jntung..

2y trước

klu sedu tkpala.. risau je sbb first baby xthu apa apa.. geli rasa bergegar gitu tk selesa 🤭

kalau 1-2min biasanya baby sedu kot

2y trước

oh klu normal tkpe lah.. risau sbb first bby🤭