Next baby 🫣

hai semua , i nak tanya agak agak misi marah tak kalau my next pregnancy waktu anak pertama baru masuk 2 tahun ?? sebab i dengan my husband plan macam tu kalau ada rezeki untuk next baby nak bulan yang sama dengan anak pertama . So apa pendapat semua ?? apa apa pun semua kuasa Allah yang menentukan . no hate just ask 🥰#seriusnanya #ingintahu

5 Các câu trả lời

Saya pun nak plan second baby, nak tunggu baby czer ni Umur 2 tahun 😆