Serah Diri

Hai semua . Doakan saya Nurul Ain Binti Roslan dipermudahkan bersalin esok hari . Kena serah diri esok sebab takde tanda bersalin lagi . Gdm Diet Control . Harap tak kena induce sebelum due 🥹 . Dah buat senama n berjalan pun masih belum ada tanda . Baby seronok dalam perut . #anakfirst

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan segala urusan.. Selamat ibu n baby.. Aminn 🥰

2y trước

Terima kasih awak . 🥰 semoga doa ini berbalik kepada awak juga dan dipermudahkan urusan dunia akhirat .