BILA SUSU BADAN KELUAR SEMASA MENGANDUNG?

Hai semua . Bila susu badan start keluar masa mengandung ? Kalau 20w slalunya belum ada ke ? First time mom here

6 Các câu trả lời

setiap kandungan xsama ... saye dh 21w 3rd baby oun xde kluar lg , 2nd baby dlu xde trus rsenye , 1st 8bulab ade kerak susu je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

ank x sama...saya ank no 1 cepat kluar ank no2 sampai bersalin pon x kluar ank no 3 kluar lepas bersalin ni no 4 x tau sebab tetek x der rase sakit pon

saya start 19week dah mula keluar susu, tapi tak selalu keluar, keluar pun sikit2 jaa. saya just lap & basuh mcmtu jaa. selalu cuci nipple tu.

biasa 8-9 bulan sis..sis rajinkan cuci puting kita bg x tersumbat..nnt dh 8-9 bulan boleh try urut picit bg susu keluar

rajinkan diri cuci puting sis, sy 18w dh start kluar air susu,kalau sis blum lagi mungkin ikut bdan masing²,

Hi. Tengok orang juga sis. Saya masa nak dekat due hujung2 3rd trimester. Ada orang yang lepas bersalin baru ada.

2y trước

Okay sis .. risau pulaa huhu tkut xda air susu utk baby