Anak 1 thaun 4 bulan nak ceraikan susu badan

Hai semua.. assalamualaikum first mom ank 0- 1tahun 4bulan fully breast-feed tiada puting... Sekarang ank da besar nak minta tip nk ceraikan susu badan.. tp sy belom lagi kenalkn kt anak susu full cream or freshmilk lagi.. sbb nk cerai sy rase breast sy da lunyai 🤣🤣.. nmpk sy je selak susu da kurang daa skrg ni.. siang anto pengasuh. Ank hanye minum susu waktu ptg mlm pagi sebelom hantar pengasuh.. ank xpernah lGi minum susu botol.. minta bantu yee#firstmom #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

klu awak search post2 sblum nie, org akan suggest bg anak mnum susu kotak, bg mnum gne straw, gne botol air.. cuma nye take time sikit la utk anak terima sbb da lme bf kn.. kne byk2 sabar je la..