#Firstbaby

Hai semua ! anyone yang sekarang pregnant 9 bulan (39 minggu 4 hari) , ada yang maseh belum bersalin tak ? Saya due 20/1 ni , tapi maseh lgi belum ada tanda tanda nak bersalin . Ada apa apa cadangan tak yang blh saya buat untuk cepat bersalin sebelum due ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

13 Các câu trả lời

pergi berendam kt pantai sisss...

senaman ringan golek2 punggung 🤭

3y trước

menjadi eh? ada try jugak buat. tapi xselalu

puan dah bersalin ke?

3y trước

lah yeke.. saya pun tinggal berapa hri je lagi.. 😂due 24nie..18 hritu ada rasa sakit dengan keturun darah sikit doktor cek jalan baru buka 1.5cm.. dh 3hri duk kt rumh..smpai hrinie belm turun tanda apa² lagi..😂harap² lh berslin awal sebelm nk masuk 23tu.. smoga semua dipermudahkan ..doa kan untuk awk juga smoga cepat bersalin ye.. 🤗