spotting early pregnancy

hai, saya pregnant dah nak masuk 7weeks. normal ke ada spotting darah? bila penat je, mesti keluar. kdg2 risau sebab ada yg ckp risiko keguguran, ada juga yg ckp itu normal. proses implantasi. normal ke tak normal ya?? #First_Baby

8 Các câu trả lời

sy pnh kne dlu sis.. spotting darah2 sllu sgt kluar.. kne byk kn brehat & jangan byk buat kje2 rumah.. utk awal2 ni buat kje skit2 je dlu.. mse sy spotting dlu tu sbbkn byk bgrak.. end up gugur... now bru ad rzki mgndung lg.. and sy kurngkn buat kje rumh.. alhmdulillah xde spoting2 mcm dlu

proses implantation 3 to 4weeks je. kalau dh 7w tu bukan implantation dh sis. and spotting or bleeding during pregnancy sgt xnormal, x kira byk or sikit,boleh pegi emergency cpt. xperlu tunggu sampai habis raya ke apa.

Saya spotting coklat keluar start 5 weeks - 7 weeks. Non stop keluar bilaa buat keja. G jumpa doc dia suruh kurangkan dos ubat kuat rahim. Skrg spotting dah takde. Alhamdulilah baby membesar skrg dah 2 bulan.

Implantation tak happen masa week 8 dear. Week 8 tu janin dah attached dalam rahim. Pls jumpa obgyn/ gynae as soon as possible. Dont wait. High potential threatened miscarriage. Take care dear

Tak normal, saya 7 week bleeding sampai keluar ketulan. End up gugur sekarang dah 8 week tk ada apa apa sebab kurang stress and tak lasak sangat. Better pergi hospital jgn klinik

Sy dulu memula spotting sikit masa week 7.. 2 hari lepas tu bleeding.. keguguran.. better pergi check sis..

saya masak 4-5week xde apa2 spotting but now 7week ada keluar mcm keputihan tapi berwarna coklat.

Cepat2 ke klinik sis. Its not normal kalau msih spotting after 7weeks.