TOLONG ! MASALAH TIDUR

Hai . Saya nk share sikit n kalau yg boleh share pengalaman or bagi pendapat sila share ye . Sejak bersalin dari dalam pantang saya susah nk tidur . Kadang tak dapat tidur langsung . Ingat dalam pantang je kene habis pantang dah ok . Tapi tak jugak . Kalau tidur tu pejam lama , dapat tido kdg2 bape minit je dah terbangun sampi pagi . Pagi pulak nk lelap pun tk boleh . Saya tkde pikir pape pun terus nk tido je . Anak pun tkde meragam malam . Hmm any idea nak buat macam mana ?

2 Các câu trả lời

Saya mkn cal mag d utk bantu sy lena. Bagus utk milk booster juga. Klu sis nk sy orderkan, klik sini www.beacons.ai/sarahandsaini

4mo trước

Haah awak. Ni no saya 0175725872

refer Dr

5mo trước

Tu la bila refer doc dia ckp banyak pikir . Padahal tkde pikir pape pun . Hmm