Anak sulung.

Hai. Saya nak tanya, saya dah 20 weeks pregnant. Boleh dah ke bersama dengan suami. Saya takut sikit. Sebab masa saya 4 weeks saya ada spotting 3 hari. Maaf bertanya. Saya firstime mummy. 🥹

9 Các câu trả lời

stat dr 10 weeks sampai nk dkt timester 2 sy minta suami puasa 😆 takut punya psl,skrg Alhamdulillah dh trimester 2 nk msuk trimester 3,blh je sis brsma cma bgtau husband jgn ganas sgt🤭 sbb tkut ada bleeding,yg ni kita xnk ..bla dh ada history camni ,jmpa doc pon doc akn detect threat of miscarriage

boleh try dulu. okey utk org lain blum tentu utk awk.. pesan dkt husband suruh lepas luar dulu sbb air mani suami tu boleh Cetus contraction jgak.. so, klau dh hujung2 dkt due elok la bersama lepas dlm sbb air mani tu function lbih kurang mcm air selusuh la..

sya dgn husbnd bole katakn dlm smggu nk 5x brsama... sya slalu buang dlm.. xapa ke sis? ada mslh ka buang dlm? skrng sya bru 17mggu 4hari

Boleh dah slowly, sy pon tggu 20w nti, if x ok, mgkin kne tggu time 7 bulan(28w) mmg disarankan waktu

kalau da masuk 2nd trim ,bole je. tapi slow2x ,jgn lasak sgt. kalau kata tak selesa, takyah teruskan.

boleh je sis slow², pesan kat husb jangan lasak sangat. Saya 7 weeks dah bersama dengan husb 😅

boleh je..tpi janganla over dose sggtt😁 blh pakat dgn suami buat slow slow je..

boleh try slow slow sis.

in syaa Allah ok tu.