mengandung ada fibroid

hai saya nak tanya pengalaman mommy preg yg ada fibroid , kandungan ke 2 memang mecabar cepat penat nafas tercunggap 2 & masa buka buku pink doc detect saya ada fibroid dlm rahim, sye belum refer ke pakar lagi cuma nk tau jugak sama ada bahaya atau x? #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

sama la kita... sy advance maternal age dah umur 40.. fibroid size 6x7cm doktor dok takut2kan ckp mcm2... hopefully kita dpt healthy baby without much complications we pray for for it...