Result test air kencing mengatakan ada sedikit darah

Hai saya nak tanya. Minggu lepas saya baru buat buku pink dan harini sy ada temujanji doc. Result air kencing masa buka buku pink nurse ada maklumkan yg ada darah sedikit dalam airkencing. Harini pun appointment doc sy buat test air kencing sbb kena minum air gula semua. Alhamdulillah result minum air gula semua normal. Tapi result air kencing masih sama mcm minggu lepas. Ada tak mommies semua yg ada pengalaman sama macam sy. Saya tengah mengandung anak pertama dan baru 12 minggu #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

puan banyak minum air kosong tak? sbb kakak ipar saya baru kena camni tapi dia kata sebab dia kurang minum air kosong dan sejak dia control sugar and banyakkan air kosong. alhamdulillah dah okay

2y trước

Sy kurang minum air kosong. Dalam sehari tu mcm 1 botol je sy minum. Esok saya kena hantar sample air kencing ke klinik sbb doc nak tgk result

macam mana yer keadaan sekarang.. sebab sy pun mengalami sekarang ni😔