Sakit contraction ke macam ni?

Hai saya nak tanya, lepas pukul 3 tadi saya sakit keseluruhan perut macam nak sengugut dengan membuang pun ada. Tapi lepas saya membuang dia tak settle sakit tu. Tambah dengan sakit pinggang. Dia datang tak lama dalam 2-3 saat dalam masa lebih kurang setiap 10 minit. Tu tanda braxton hicks ke atau real contraction? Maaf tanya saya first mom. Sebab saya pernah masuk wad masa 28 minggu tapi sebab braxton hicks tapi masa tu sakit bawah perut saja. Tolong sape2 tau 🥲 btw saya dah nak masuk 32 minggu

1 Trả lời

Sekarang sakit lagi tak?

1y trước

Huhuhu maaf. Baik sis. Terima kasih banyak2. Saya pantau dulu sekarang