Keputihan 27 minggu

Hai. Saya nak tanya keputihan macam ni okay ke? Saya kena test gbs tak kalau macam ni

Keputihan 27 minggu
4 Các câu trả lời

sebelum pregnant sy mmng ada keputihan tpi tak pernah gatal dan bau (warna putih) . Dah pregnant keputihan makin teruk , bertukar warna jadi cream atau kuning tapi masih tak berbau dan gatal . Amik sample pon doktor kata tkde gbs . Risau jugak sebab setiap jam kena tukar spender , keputihan banyak sgt (takpakai pantyliner atau pad sebab kulit sensitif nanti jadi ruam) . Misi pesan selalu tukar spender dan keringkan private part setiap kali lepas keluar tandas . Asal tak berbau dan gatal takpe .

Keputihan terlampau banyak dan mengakibatkan kegatalan Dr akan mintak kita buat test GBS Lagi2 kalau keputihan y keluar warna kuning atau hijau.. Tapi kalau keputihan tu keluar sikit2 je.. And dalam 1hari ade 1 masa je dia keluar banyak itu normal.. Melainkan setiap masa dia keluar banyak ank awak kerap tukar panty liner itu x normal

kalau tak berbau atau gatal itu normal

normal ja ni