39 minggu kepala belum masuk laluan.

Hai saya nak tanya ade ke ibu2 yg 39 minggu kepala bayi belum masuk laluan tapi dah kat bawah, dan bole ke bersalin normal? 🥹🥹

18 Các câu trả lời

sama laa saya pun kmrin dktr kta kpla dah kat bawah tapi xmasuk laluan ni...tapi jln dah buka 1 CM baru...

Saya beranak normal 40w 6d takde induce. Bila baby nak keluar dia akan keluar

11mo trước

Alhamdulillah..Sy kalau leh xnk induce..org ckp sakit 🥴...anak first Sy normal tp koyak byk...ngilu ase.trauma pun ada masa nk baik luka jahitan tu😭😭..nk buang air besar pun takut...anak first da umur 3 tahun .suami nk anak ag...takut tp gagahkan diri jugak sis😭😭😭

sy pon da 39weeks .. tp tak rasa baby kat bwh .. dan masih tak ada tanda nak bsalin ..

11mo trước

itu lah seronok sgt dlm perut agaknyaa ..

biasanya doc bgi ubat induce.. mcm sy lh, contraction sakit mcm nk putus nyawa

Saya 38w scan baru baby masuk laluan🥹 Ni nak bersalin ni ntah bila lagi ni

boleh sis, insyaallah,saya bersalin 38 weeks 5 day. Alhamdulillah normal.

11mo trước

aaamin....

mcm sy dulu overdue, sebelum masuk ubat dy dh kluar dulu

alhamdulillah saya dah selamat bersalin, normal...