Menyusu dan hamil adakah berbahaya??

Hai saya nak tanya ada tak ibu2 yg menyusu bayi dan baru hamil pula, berbahaya tak pada kandungan? Boleh tak terus menyusu sampai bersalin?

2 Các câu trả lời

Sy skrg preg 16w masih lg susukn ank umur 1 thn..slgi boleh truskn je tp kalau ada sakit perut bila ank mnyusu kne stop la ikut ap yg doc bagitau kt sy la sblm ni..

boleh teruskan menyusu sekiranya ibu tiada masalah kesihatan. tidak digalakkan pump. boleh dapatkan 2nd opinion dari doktor pro bf.