Bleeding 6weeks

Hai.. saya nak minta pandangan semua. Saya dh lewat period 2minggu.. then check upt samar2.. hari ni ptut nye minggu ke 6.. ade keluar darah mcm period. Tapi x sakit. Saya check ke klinik doc scan.. x nampak kantung.. adakah saya keguguran? Masa scan tadi pon doc buat upt samar2.

Bleeding 6weeks
5 Các câu trả lời

hi sis.. dulu pun sy bleeding pada 6 weeks mcm period selama 10 hari, doc scan pun tak nampak apa.. mungkin sy chemical pregnancy time tu.. Alhamdulillah selepas 2 minggu scan balik rahim tak perlu cuci apa

7mo trước

ya.. sy miscarriage time tu

Sama la kita sis.. Keluar period tapi check upt naik double line di klinik..so kena tggu lagi 2 minggu untuk scan

7mo trước

Moga yg baik2 buat kita ye sis.. aaminn.. 🤲🏻

boleh g klinik scan untuk pastikan. awak bedrest la mungkin awak penat sangat or rahin tak kuat.

Upt tu awak bawak dr rumah ke atau test kat klinik?

7mo trước

Test kat klinik tadi