Missed miscarriage and spotting , solat.

Hai, saya buat blood hCG serum test and resultnye 81. Pregnant 2-4 weeks. Dua hari kemudian saya follow up dan blood test lagi sekali dan result hcg saya turun ke 69. Doktor kata missed miscarriage.. dua hari seterusnya ada spotting.. saya nak tanya yg ini kira darah haid ke nifas ke mcm mana ye? Saya boleh solat atau perlu mandi wajib lepas spotting itu tiada ke?

2 Các câu trả lời

nifas. mandi wajib lps habis spotting. selalu kalau gugur darah akan turun byk.

Kompom ke miscarriage dear? Why not tggu dulu.. Da g hospital ke? Moga ade rezeki ok

2y trước

memang doctor dah ckp missed miscarriage..