Pelupa lepas bersalin

Hai, saya baru lepas 3 bulan bersalin normal. Apa yang saya perasan, saya mudah jadi pelupa. Teruk lah jugak sampai dah 2x terlepas checkup anak sebab lupa. Ada ke yang sama macam ni? Risau pulakk sebab saya bukan jenis pelupa, dapat pulakk suami jenis pelupa. Kalau dua2 dah jadi pelupa habis lahh 😂

15 Các câu trả lời

normal jd mak2 mmg mudah lupa 🤭 xpa sis, boleh set Google Calendar reminder setiap event penting. Sy selalu buat mcmni sbb sy tau sy ni jenis pelupa 😁

set reminder kt phone. set kan alarm/notification sehari sebelum & sejam sebelum. inshallah tak lupa.

Ya.. sy dari prgnt smpi skrg asyk lupa..set reminder dekat phone..insyallah

jgn risau sy ank 1st dh 4 thun pon sy still pelupa🤣🤣🤣

set reminder dekat kalendar Fon sis