Assalammualikum

Hai. Saya baru berkahwin 15/3/2020.. Jadi masih baru dalam hal ni.. Kalau mecam ni.. Memang sah mengandung ka?? Saya priod xteratur.. Awal haid 24/4/2020 Terakhir haid pada 29/4/2020.. Sampai hari ni 6/6.2020 saya msh belum datang haid.. Perut saya ada terasa sakit, mecam sengugut.. Tp xdatang haid.. Saya rasa xselesa pada bahagian perut. Jadi tergerak hati nak cuba test...

Assalammualikum
80 Các câu trả lời

Dekat kotak x ada tulis ke atau x reti baca?

4y trước

Ha.ah kak.. Kmi budak2 baru nk up.. 😘😘maaf ye..

Congrats...Parents to be. Jga kesihatan.

Alhamdulillah 🤲 Tahniahhh dikk 👏

Tahniah.. Semoga puan dan bby sihat sellu..

4y trước

Alhamdulillah.. Amin2.. Terima kasih sis

Alhamdulillah..tahniah sis.. Jga diri leklok

4y trước

Alhamdulillah.. Terima kasih nah kak.. Baik kak.. InsyaAllah

Dah pregnant dh tu...boleh buat buku di kk

4y trước

Kalu dah terang macam tu mgkin dah masuk 4 ke 5 week...bile last period sis..doc akan kire dri start period last tu

Rasa sengugut and xselesa tu normal sis .

4y trước

Ouh iya ka.. Awak sakit sebelah je ke sis?? Sebab saya tanya yang lain semua kata sebelah ja

Tahniah sis...dh positif dh tu...terang

4y trước

Saya fest chek 2 line juga.. Tapi kabur.. Sekali lg chek.. Dah satu line.. Xlama lpas tu priod. Tnya dokter.. Dia kta hormon xseimbang.. Kali ni harap ada la rzki saya dengan suami..

Utk kepastian gi klink check 🙂

Take care.. Makan folic acid deaelr

4y trước

Folic asid tu ubat sis utk perkembangan bayi