Assalammualikum

Hai. Saya baru berkahwin 15/3/2020.. Jadi masih baru dalam hal ni.. Kalau mecam ni.. Memang sah mengandung ka?? Saya priod xteratur.. Awal haid 24/4/2020 Terakhir haid pada 29/4/2020.. Sampai hari ni 6/6.2020 saya msh belum datang haid.. Perut saya ada terasa sakit, mecam sengugut.. Tp xdatang haid.. Saya rasa xselesa pada bahagian perut. Jadi tergerak hati nak cuba test...

Assalammualikum
80 Các câu trả lời

ye positif mngandung tu... tahniah, klau rasa sakit ke apa cepat² g klinik bahaya utk bby dan ibu

Sama macam saya period datang 24/4 last period 29/4, 1/7 upt positif scan baru 4week 5hari

better ke klinik jmpa dktor utk check.. klu nk kira upt tu dh nmpk positif.. pndangan sy la..

4y trước

jaga diri sis.. jgn wat keja berat2 & jgn stress2 k.. tahniah

Tahniah sis.. Jga kandungan tu ya.. Dan pergi klinik juga supaya kdungan dlm keadaan sihat

4y trước

InsyaAllah sis.. Sy cuba jga sebaik mungkin..

Sama laa tarikh nikah kita sis. Btw tahniahh! +ve tu insyaallah ada 😍

Beza 1 hari jak kita sis..sy last 25/4 alhamdulillah hasilnya +ve☺️

4y trước

Hahah jumpa geng..Edd saya 29/12/2020 ni ..last period saya 25/4/2020 huhuhu btw congratulations mummy team

las period 9/4 kurang lebih sama lah beza sikit je tahniah sis

Tahniah mcm St juga hair x teratur to ada rezeki lps kawin trs lekat

4y trước

Tahniah sis..jgn lasak ye..sy pon mcm tu sakit perut

tahniah sis..dua line dh tu..take care...makan acid folic..

4y trước

Ouh mcm tu.. Terima kasih sngt2 bg tau.. Nanti sy beli..

Positive da tu. Tapi untuk confirmation boleh gi check doctor