Minyak kelapa dara

Hai, saya ada terbaca and ternampak banyak posting pasal minyak kelapa dara. Ada tak sesiapa ibu kat sini yg ambil minyak kelapa dara? Betul2 okay ke? Tak ada apa apa effect pada baby ke? Saya jenis takut nak makan benda benda mcm ni lagi2 tengah pregnant kan. Tapi sebab nampak bonda ada post pasal minyak kelapa dara bagus untuk melahirkan nanti. Kalau ada ibu ibu kat sini yg amalkan boleh bgtau mcm mana nak ambil? Mcm mana cara pakai atau consume? Okay ke? Hihi terima kasih #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

saya tak pernah try lagi sbb belum masuk third trimester tapi cousin saya bersalin dalam tak sempat pergi hospital and dia bgthu dia amalkan minyak kelapa dara since pregnant tujuh bulan sampai la bersalin. apa apa boleh consult doktor juga utk kepastian

2y trước

Wah yeke, okay okay thank you mommies!