Batuk pada 7 weeks kehamilan

Hai, saya 7minggu 2hari .. 2 3 hari ni saya sakit tekak dan batuk2 .. mcm nk otw demam .. apa tips untuk kurangkan batuk? Kita pun tak digalakkan amik ubat kan? So ada tips mcm mkn buah oren ke apa2 yg lain?? Pls jwb tq

1 Trả lời

ada sejenis ubat batuk yg selamat utk ibu mengandung. boleh dapatkan nasihat doktor kat KK. nak cuba secara alami pun boleh mcm madu & lemon tp batuk berpanjangan pun tak elok utk ibu & bayi.