Due date april

Hai sape sini due date bulan depan...rase x larat nyer nk bawa perut...esok baru masuk 35 minggu☺️

22 Các câu trả lời

Saya…23/4, maseh larat bwk perut cuma cepat penat and panas 😅pastu bila mlm ja tkleh lama2 dok position yg sama, nnti sakit, kena tukar2

2y trước

InsyaAllah amin🤲🏼🤭

🙋🏻‍♀️ due date 19/4. Tapi harap2 dia dapat keluar awal lah ibu nak raya kat rumah 😂

due date sya 21/4 tpi blum ad tanda" nak bersalin.. perut dah kerap mengeras.. skrng dh msuk 36w 3hari

2y trước

Sama duee jugaa.. Belum adaa tanda2 lagi

Sy due 21/4... Tapi anak sulong lahir 37weeks... Hrap kali nii pon keluar awal jugaaa

27/04 geng pantang raya 🤣 selalu excited nk tunggu rayaa kalini debor pulak tunggu raya

2y trước

in shaa allah . amiin ❤️

Sy due next month 21/4... Harap baby keluar awal jugaaa... Celah kangkang sakit

Sy 1 April .dah xlarat memang ni , berat sngat perut . Skrng sy dh 37w 3d

hi kwan akak dh bersalin normal37minggu Ade gdm kena masuk belon 8.4

Sy due 8/4 ni doakn smoga sy di permudhkn urusan bersalin nnt

samalah dengan akak,6.4.2023 kena serah diri Kat hospital

2y trước

perut dh mula mengeras lepastu kejab hilang