Baby born January

Hai sape kat sini yang dia lahir bulan January nanti and akan bersalin pon bulan January gak. Heheheheh saya rasa excited sikit sebab baby saya nanti bakal lahir bulan January 2023 lah 🤗🤗🤗 so ada geng January besday. Jom kongsi #firstmom #Excited

45 Các câu trả lời

10/1...malam2 dok main mengeras ,sakit perut ... 😂 risau terberanak awal...kalau blh nk bulan 1 jgk...anak 2nd

due 10/1...tp tkt bersalin awal...sbb tnda makin kerap 😂...hari2 pjuk baby kluar new year ye...

anak first sy 30 januari baby yg bakal lahir nie pun bln januari.. potong kek sekali..🥰🥰

Sye 28/1/23 hehe moga Allah permudahkan untk kte semua InsyaAllah Aamiin 🤲 💕

27/1..baby january gk❤️semoga dipermudahkan urusan kite ye mommy🤲

2y trước

hehe terima kasih atas doanya. aamiin

insyAllah 4/1 czer..moga di permudahkan sgala urusan momy2 semua..geng January

22/1/23 #firstmom #gdm tapi baby masih songsang.. harap² cepat baby masuk laluan😢

2y trước

moga di permudahkan semuanya

Saya patut 14/1 tp baby xsabr sgt 9/12 dah keluar.. Alhamdulillah baby okay 🥰

2y trước

Bape week ni sis ? Saya due 25/1 , tp hari ni 10/12 kena warded sbb baby mengeras je .. sis bersalin normal ke czer ?

Due saya 22jan. Bday saya 7jan. Harap baby keluar sama bday Momma 😂

2y trước

hehehe saya pon harap sama date tapi tulah jauh sikit 🤭🤭

sy lahir 3/1..due date 28/1..tp ada PP type 4 maybe kene bersalin awal..

2y trước

aamiin..tq awk 🤗