Masuk air sebab Muntah teruk

Hai, sapa senasib dgn saya terkena Hyperemesis Gravidarum.. Saya kena warded 3hari, sebab saya makan apa je muntah minum pun muntah sampai berat turun 10kg..Saya kena drip air 13botol.. Seminggu lepas drip air masih lagi muntah2, siap muntah darah lagi.. Masa appointment tu nasib semua ok check baby sihat je.. Tapi masuk minggu kedua baru start elok sikit dah boleh lalu makan.. Sy baru 16weeks.. Harap lepasni dipermudahkan urusan.. Updated : Syukur baby selamat lahir 1/6/2020. Baby boy seberat 3.28kg, 38minggu secara normal. #gengdripair #muntahteruk

Masuk air sebab Muntah teruk
14 Các câu trả lời

Sme lh sya dulu,mse mgandungkn ank first.....dri 2buln smpai 7bulan mkn muntah....

Sy xpernah kena.. Moga awk cpt pulih.. 🤗

Semoga cepat sihat sis💪

Semoga cpt siht sis