Botol Susu Perahan

Hai.. Salam semua.. Saya ibu yang berkerja 8amg5pm..boleh sesiapa kongsi botol susu terbaik untuk baby 3 bulan.. Untuk diisi susu perahan.. Kalau ada pengalaman guna botol susu tommee tippee, pigeon & philip avenue, boleh tolong kongsikan juga

3 Các câu trả lời

Sy botol avent tpi puting pigeon sbb yg puting avent tu keras sikit..yg pigeon ok sbb die lembut mcm silicon

Pigeon, ank sy dlu dia reject tommee tippee, avent, nuk, bila bg pigeon bru dia nak

saya pakai avent natural.