First time buka buku pink dekat kk

Hai salam mommy semua,nak tanya ..minggu depan saya akan buka buku pink kat kk ..first diorang akan buat ape yer ?diorang akan buat scan perut jugak ke ?dulu first baby buat kat swasta ..kali ni try buat kat kk,rasa lebih excited sikit😂#ingintahu

1 Trả lời

1st time buka buku, ambil darah, urine, temuduga dgn nurse mengenai sejarah kehamilan lepas, keadaan kesihatan ibu. utk scan biasanya akn arrange wktu 12w utk 1st scan.

10mo trước

tak apa.. usually dh buka buku nanti, baru ada appt dgn dktr which is 1st RME (routine medical examination).