Pinjam mata mommy²

Hai pnjam mata mommy² bole ? ..kalau macm ni -ve ke +ve ke atau ada tak ada ? .. btw ada tak mommy² yg badan besar scan masih tak nampak tapi dia +ve ? . Sllu nya kalau tak nampak kene tggu brapa lama utk bg nampak ye ? Boleh bantu jawab soalan ke mmy ? 🥹#SeriusTanya #ingintahu

Pinjam mata mommy²
1 Trả lời

dari gmbr ni mcm single line. cuba test pkai cb digital. bentuk fizikal seseorang x mempengaruhi scan. sy obese pun blh nmpk via scan 6w.

2mo trước

okay baik sis ..nanti sy try lagi tq ya .. 🙏