Badan kecik perut besar

Hai. Normal ke badan kecik tapi perut besar . 33w berat baby 2kg. Gdm on diet.

8 Các câu trả lời

sama la.. bdn kecik tp perut besar.. kalau org nmpak semua tanya dh smpai masa ke. padahal due lambat lg.. gdm on diet jgk

1mo trước

Tulaa 😂 "kadang2 nak bawak diri pun tak larat 😂. Saya due bulan 7

sy plk bdn kecik perut kecik tp bby padat huhu ank first dlu hjung ii bru naik berat . tau ii kluar 3kg

normal saya gdm on Metformin. 33w berat baby dah 2.1kg. berat badan saya naik 5kg je tapi perut mmg besar

1mo trước

selagi berat dalam range graf selagi Tu ok jee. just jaga makan, mkn sayur byk, buat bsp elok2 inshallah baby membesar dgn normal

sy 32w,brt bby 2.18kg dh,ibu plak dr 1st buka buku smpai hrni 34w bru 4kg naik.. gdm on die jg

sy pula perut kecik badan pun kecik😁

baby sy pun sama. 33w 2kg gdm on diet.

normal. sy xde gdm 32w dh 2kg.

1mo trước

Sama

bby sy pun 2kg 33w