Hspital brsalin mna yg best?

hai nk tnye hspital mna yg best dn suami blh teman tido skli tak? #ingintahu #pleasehelp

5 Các câu trả lời

biasanya hospital swasta and single room shj suami bole teman.. if hospital gov rasanya tak boleh lagipun aurat utk ibu yg bersalin kene jaga..😊😊

kenapa nak suami teman tido sekali bagai😅 selalu warded tak lama pun. & laki bukan boleh buat apa pun selain duduk lepak main phone kt situ haha

2y trước

sbb sblm ni sye czer.n tuk bby kali kdua ni sye kne tahan maybe sminggu sblm trikh brslin. tnye je xbrharap pn suami teman..cme nk tau je.kot ad hspital yg blh😂

Hospital swasta je yg boleh husband teman tido. Sy tengok MSU haritu - 2.9k for normal delivery, husband boleh teman tido

kalau nak suami teman tido pegi swasta. kerajaan no. jaga aurat patient lain.

Hospital naluri wangsa maju bole suami tidur sekali