sekadar bertanya

hai nak tnya , wife pregnant 6weeks .. boleh kah kami bersama.. atau ada apa2 effect

2 Các câu trả lời

jika isteri tiada sebarang pendarahan atau lendir koko blh je on.. tp jgn ganas jgn lasak.. cuba dulu bersama..klau wife ada rasa x selesa perut.. keluar darah atau lendir koko.. sila stop segera bersama.. dan pergi ke klinik utk dptkan rawatan doktor..

boleh ja cuma jangan ganas2 . kecuali kalau lepas brsama ada keluar lendir/spotting terus refer ke klinik