mental illness

hai nak tnya berapa week yer nk bukak buku pink.and sye seorg yg ade mental illness.ade tk cadangan ape2 yg mampu kurangkan kemurungan sye. semenjak pregnant emosi sye tk stabil and kemurungan sye makin teruk. temper sye tkleh kawal. kadang2 sye mengamuk. sye tkut nk makan ubat murung tkut jadi ape2 kat kandungan and sye suka self harm. sye tkut nnti sye akan bahayakan kandungan ni sendiri#pleasehelp

2 Các câu trả lời

9w keatas. Sblm tu blh ke klinik swasta utk confirmkn kehamilan (nmpk kantung, janin & heartbeat). Dh confirm semua tu, call kk bdekatan buat appt buka buku. Masa hari appt bawa gmbr scan & salinan sijil nikah, then jumpa nurse explain yg awk ada mslh mcmni. Nti mereka akn bantu. By now just relax, avoid pkara2 yg trigger mslh awk. Moga dipermudahkan segalanya.

saye borderline personality disorder with psychosis n bipolar 2 disorder 2nd baby dlu nurse suruh buka 4w6d since ade history 1st baby premature & saye underage mase 3rd pregnancy pindah kk baru dorg suh dtg 11w1d tapi xde rezeki 4th baby pun gugur now 5th pregnancy dorg suruh dtg after 3w @ 7w4d utk buka buku